Sunday, June 3, 2012

Blog Advice Dah Tukar

Assalamualaikum

Hari ni, ambil masa lama jugak untuk siapkan blog advice ni.dah setahun tak disentuh sesiapa sebab tak ingat password. haha. Inilah wajah baru blogspot ADVICE.


Ingat mula-mula nak buat 'gempak', tapi bila difikir balik rasanya 'simple' pun gempak ape kan. walaupun dah lama kami tak bersama atas pentas, tapi insyaAllah suatu hari nanti kami akan bersama balik.

Advice memang satu kumpulan yang masih bertatih. pengalaman sebelum ni banyak mengajar aku dan sahabat advice cara nak survive dalam berurusan dengan 'dunia'. fokus untuk membuat album bukanlah satu tujuan utama, tapi dakwah adalah target kita.

Once in awhile, kami bergerak bersama sahabat sekeliling kami. Inilah dakwah kami, bersatu dalam satu kumpulan dan wujudkan sebuah Ukhwah Fillah dengan orang lain. Bestnya ingatkan memori-memori dulu. =)..

Lepas nie blog hakimi pulak kena 'berubah wajah' nie. hehe. Biar Simple Asal Santai.

No comments:

Post a Comment