Tuesday, May 22, 2012

Aaaarggggh!!!!!!!!!!! malasnya...

Comelkan Mama n Si Kecil Nie???

...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.tapi takde kaitan pun dengan post kali nie...hoho....

.
.
.


Masalah betul la.....
time nak dekat exam nie la banyak hal kena pikir.............
..............
..........
......
...
..
.

Sabar ajo laaaaaaaaaah............................
4hari lagi dah exam....aduuuuuuuuuuuh!
Quran, Nahu, Feqh, Balaghah, Tajwid & Aswat, Nusus,  & Tafsir.....
Sempat lagi nie kalau nak tekan Muqarrar je...he~...malas betul la pokcik nie!

apepun buat setakat yang sempat, insyaAllah sempat KOT!
...
Tido pun tak teratur sekarang, yela.... musim peralihan sekarang, susah nak bajet bila nak strugle n relax....
apepun, kena baca jugak............baca je...... nanti nak exam, baru kita hafal...haaa~...buat kerja gila sekali...
...
..
.
Study, Study, Study!!!!

Yosh!!!

No comments:

Post a Comment