Monday, June 14, 2010

Tak Best

Alaaa....demam pulak hari ni,ingatkan nak sakit tekak je...aduh!!!...setiap kali sakit tekak mesti demam...

>>kebetulan plak,tadi shahabat2 yg gi skali ke kampung ber send mesej yang esok ayah lid(orang ABIM) nak jumpa esok n sape2 yang nak kirim barang kpd kluarga angkat masing2 boleh la bawak esok...n aku dengar sape2 ade kelapangan masa nak gi kampung tu boleh ready pada 16hb ni...aduh!!!...knp la demam masa nie(ada hikmah di sebaliknya)....dah la kemungkinan besar yang akan sambung ke timur tengah takkan berpeluang ke kampung ber kecuali nnti balik malaysia....ish!!!.... moga Allah sembuhkan aku dan dapat aku pergi ke kampung ber,post tuel....Amien....

No comments:

Post a Comment