Monday, November 23, 2009

Terima Kasih Guru

Assalamualaikum...lama tak posting benda dalam blog erk, buzy sikit skrang nieh...

>>Alhamdulillah, semalam aq n my best friend iqbal dah dapat tawaran kerja jadi ustaz..letih gak erk jadi ustaz nie, kena duduk 2jam takleh bangun...kebas kaki aq...

>> Lepas balik dari mengajar, baru aq tahu betapa berjasanya guru2 aq yang mengajar aq dari kecik sampai la sekarang...

>> ape2 pon, thanks alot for sume yang banyak berjasa untuk hidup aq..mmg Allah je la yang dapat balas segala jasa guru2ku sume..

>>aq ade sikit slide nak kongsi ngan korang, maybe ade setengah yang tak suka dgan lagunyer c0z mgkn moden sikit..

>>tapi aq suka ngan kata2 yang diungkapkan dalam lagu nie, mmg klau dihayati betul2 bleh mangalirkan airmata gua cakap lu.....hehehehe.....tapi lain kali la ye...

>> c0z aq kena bt bnda lain dlu...tapi insya-Allah aq akan post....

>>ape2 pun, ini salah satu slide dalam PC aq yang banyak mengembalikan memori suka duka bersama guru2 n sahabat2 seperjuangan... TERIMA KASIH GURU...

No comments:

Post a Comment